זכייה קרם של מרק כרובית יכול להיות רק את המרק שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 205 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 8 . זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סלרי, טרגון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. נסו קרם מנצח של מרק ירקות, קרם מנצח של מרק אספרגוס, ו עוגת גלידת קפה מנצחת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקומקום מרק או בתנור הולנדי הקפיצו את הבצל, הגזר, הסלרי והשום ב 1/4 כוס חמאה עד שהם רכים.
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים כרובית, מרק, פטרוזיליה, מלח ופלפל, בזיליקום וטרגון. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
זיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
בינתיים, בסיר, ממיסים את החמאה הנותרת. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה את החלב והקצפת השמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.