קרם קרמל
קרם קרמל נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ביצים, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו קרם קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד גדול, לשלב את כל אבל 1/2 כוס הסוכר עם 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מבלי לערבב, עד עבה ענבר בצבע. כאשר קרמל, להסיר מן החום לחלק בין 6 כוסות קרמל בודדים או ramekins.
בואו קרמל להתקרר לטמפרטורת החדר.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב את הנותרים 1/2 כוס סוכר, חלב, גרידת לימון, וניל, צבע מאכל, וביצים, ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתוך כוסות או ramekins; למלא כל אחד עד כמעט מלא.
מניחים את כוסות הקרם קרמל לתבנית אפייה גדולה. הפוך אמבט מים על ידי הוספת מים לצלחת כך שהוא מגיע על חצי הדרך במעלה הצדדים של הכוסות.
אופים במשך 45 דקות. הסר בזהירות מאמבט המים, תן להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לקרר עד צונן לחלוטין לפני ההגשה.