קרם קרמל תפוח זיגוג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו זיגוג קרמל-תפוח קרמי. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 211 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ תפוחים, חתיכות קרמל, מקל קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו מאפינס תבלין דלעת תפוח קרמל עם זיגוג קרמל מלוח, עוגת תפוחים רום מתובל עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, ו עוגת תפוחים עם זיגוג קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מיץ תפוחים ומקל קינמון בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל 1/2 כוס, כ -10 דקות. מחק מקל קינמון.
מנמיכים את האש לבינונית; מוסיפים חתיכות קרמל, חצי בכל פעם, תוך הקצפה לאחר כל תוספת עד להמסת הקרמלים. מערבבים שמנת; לשמור על חום עד מוכן לשרת.
מעבירים לכלי הגשה; מגישים חם עם תפוחים וחורי סופגנייה לטבילה. זיגוג יכול גם להיות כפית מעל גלידה. אם תרצה, מפזרים תוספות. (זיגוג חם במיקרוגל אם התערובת הופכת סמיכה מדי.)