קרם של חזה עוף
קרם של חזה עוף נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 245 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק עוף, חלב, תיבול עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . נסו שמנת חמוצה חזה עוף, קרם של חזה עוף פטריות, ו חזה עוף בקרם Pancetta עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ועונה לפי הטעם.
מערבבים מרק עם פחית מרק של חלב / חצי וחצי / מים (אם תרצה, להשתמש 2 פחיות כדי להפוך את הרוטב סמיך).
יוצקים תערובת מרק באופן שווה על פני עוף ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 1 1/2 שעות או עד עוף הוא כבר לא ורוד והוא רך.