קרם של מרק ארטישוק I
קרם של מרק ארטישוק אני דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מיורן, פלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . מתכונים דומים: מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, הקרם של מרק ארטישוק של מאסון-מכינים את המרק המיוחד הזה בבית, ו שמנת של מרק ארטישוק.
הוראות
קיטור הארטישוק ב 2 כוסות מים עד במכרז (כ 45 דקות) ושומר את הנוזל לאחר מכן. אפשר לארטישוקים להתקרר.
לגרד את הבשר מהשליש התחתון של כל עלה ומניחים בסיר מרק בינוני יחד עם נוזל ארטישוק.
הסר לחנוק מטושטשת מכל תחתית ארטישוק ולהשליך.
לקצוץ בקוביות את תחתית הארטישוק ולמקם בסיר המרק. הבא להוסיף ציר עוף, ורמוט, תפוחי אדמה, גזר, בצל, סלרי, שום, עלי מפרץ, ומרג ' ורם. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד והנוזל מצטמצם ב-1/3, כ -45 דקות.
מחית המרק הבא בבלנדר ולחזור לסיר.
מוסיפים את השמנת ואת הגבינה ואת החום דרך אבל לא להרתיח.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים עם קרוטונים למעלה.