קרם של מרק ערמונים
קרם של מרק ערמונים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1037 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פלפל, ערמונים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מרק ערמון עם קרם גראפה, מרק ערמונים צלוי עם קרם טימין, ו מרק צ'סטנאט ופטריות בר עם גבינת פרמזן ואגסים.
הוראות
מניחים ערמונים ומים כדי לכסות בתנור הולנדי קטן; מביאים לרתיחה. לכסות ולבשל 20 דקות.
הסר פגזים מערמונים, וקלף; קוצצים בגסות ערמונים.
מערבבים ערמונים ומרק עוף בסיר בינוני.
מניחים מעל חום בינוני, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 1 שעה או עד ערמונים הם במכרז.
מניחים תערובת ערמון במיכל של בלנדר חשמלי; תהליך במהירות גבוהה עד חלקה.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש נמוכה; מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא מבעבעת ומתחיל להתעבות.
מוסיפים תערובת ערמונים מחית, מלח ופלפל לרוטב שמנת, מכים עם מקציף חוט.
מניחים על אש נמוכה; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מחומם היטב.
מרק מצקת לתוך קערות המשרתים בודדים; מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.