קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

קרם של מרק פטריות אני

קרם של מרק פטריות אני
מרק פטריות מוקרם ... אני יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. אם יש לך קמח, חצי-חצי, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרם של מרק פטריות / שמנת צמחונית של מרק פטריות, קרם בלתאזרים של מרק פטריות, ללא קרם, ו קרם תוצרת בית של מרק פטריות + מרק מרוכז יותר s.

הוראות

1
בסיר כבד גדול, לבשל פטריות במרק עם בצל וטימין עד במכרז, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את התערובת, משאיר כמה חתיכות של ירקות בו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בסיר, להמיס את החמאה, לטאטא בקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיף את המלח, פלפל, חצי וחצי פירה ירקות. ערבוב כל הזמן, להביא מרק לרתיחה ומבשלים עד מעובה. להתאים תבלינים לפי הטעם, ולהוסיף שרי.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)