מרק פטריות מוקרם ... אני יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. אם יש לך קמח, חצי-חצי, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרם של מרק פטריות / שמנת צמחונית של מרק פטריות, קרם בלתאזרים של מרק פטריות, ללא קרם, ו קרם תוצרת בית של מרק פטריות + מרק מרוכז יותר s.
הוראות
1
בסיר כבד גדול, לבשל פטריות במרק עם בצל וטימין עד במכרז, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את התערובת, משאיר כמה חתיכות של ירקות בו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בסיר, להמיס את החמאה, לטאטא בקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיף את המלח, פלפל, חצי וחצי פירה ירקות. ערבוב כל הזמן, להביא מרק לרתיחה ומבשלים עד מעובה. להתאים תבלינים לפי הטעם, ולהוסיף שרי.