מרק פטריות מוקרם ... אני יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. אם יש לך קמח, חצי-חצי, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרם של מרק פטריות / שמנת צמחונית של מרק פטריות, קרם בלתאזרים של מרק פטריות, ללא קרם, ו קרם תוצרת בית של מרק פטריות + מרק מרוכז יותר s.
הוראות
1
בסיר כבד גדול, לבשל פטריות במרק עם בצל וטימין עד במכרז, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את התערובת, משאיר כמה חתיכות של ירקות בו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בסיר, להמיס את החמאה, לטאטא בקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיף את המלח, פלפל, חצי וחצי פירה ירקות. ערבוב כל הזמן, להביא מרק לרתיחה ומבשלים עד מעובה. להתאים תבלינים לפי הטעם, ולהוסיף שרי.