תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קרמבל שקדים חמוציות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרידת לימון, קמח, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו קרמבל שקדים דובדבן, קרמבל שקדים דובדבן, ו קרמבל אגסים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: צלחת אפייה 9 אינץ ' אחת
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1
מחממים את החמאה במחבת סאוט בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את האגסים ו לטגן עד רך מעט ועסיסי, 3 עד 5 דקות.
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
6
מחממים מחבת סאוט בינונית ומוסיפים את תערובת החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לטגן במהירות, 3 עד 5 דקות.
8
מערבבים את האגס ואת תערובות חמוציות בקערה ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
הפוך את ציפוי: בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר, קינמון, זנגביל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים כדי להתמזג. לעבוד את החמאה עם האצבעות שלך עד התערובת היא גסה ולחה במקצת. החמאה לא צריכה להיות משולבת באופן מלא, אבל לא צריך להיות כל נתחים גדולים או. ברגע האחרון, להתמזג בעדינות עם השקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
11
להרכיב את הקרמבל: לסדר את הפרי בתבנית אפייה ולהפיץ את ציפוי באופן שווה על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מניחים את המנה במרכז התנור ואופים במשך 30 עד 35 דקות. הפרי צריך להיות רך מניב כאשר פירסינג עם קצה הסכין. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה. לגרר קצת גרידה מן הלימון על גבי הקרמבל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
מגישים עם סקופים של גלידת וניל עם כתום
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
מלח דק, לשולי הכוסות
14
מקשטים אם תרצה.
15
להביא 2 סירים קטנים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
16
באמצעות סכין קטנה, לקלף חתיכה אחת של העור סביב "קו המשווה" (מרכז) של כל תפוז. חתוך כל מרית עבה את החלק הפנימי של כל קליפה, דואג שהם נשארים בחתיכה אחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
17
זרוק את החזה לתוך הסיר הראשון ומרתיחים במשך 1 דקה. מסננים ושחרר אותם לסיר השני. מבשלים 1 דקה, מתח ומניח אותם בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
18
בסיר קטן שלישי, להביא את הסוכר, 2 כוסות מים וכורכום לרתיחה. הטביעו את התיבות הכתומות ומבשלים על אש גבוהה עד שהנוזל רותח. להפחית לרתיחה ומבשלים עד zests הם מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
מלח דק, לשולי הכוסות
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
19
הסר את התיבות על תבנית אפייה ולאפשר להם להתקרר שטוח.