קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמבל שקדים חמוציות

קרמבל שקדים חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קרמבל שקדים חמוציות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרידת לימון, קמח, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו קרמבל שקדים דובדבן, קרמבל שקדים דובדבן, ו קרמבל אגסים ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: צלחת אפייה 9 אינץ ' אחת
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1
מחממים את החמאה במחבת סאוט בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את האגסים ו לטגן עד רך מעט ועסיסי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
מוסיפים 1/2 כוס סוכר וציפורן. לזרוק ולהסיר מהחום לקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מערבבים את הנותרים 1 כוס סוכר, מיץ לימון, סירופ גרידת תפוזים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
5
מוסיפים את החמוציות וזורקים כדי לצפות את הפרי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
6
מחממים מחבת סאוט בינונית ומוסיפים את תערובת החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לטגן במהירות, 3 עד 5 דקות.
8
מערבבים את האגס ואת תערובות חמוציות בקערה ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
הפוך את ציפוי: בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר, קינמון, זנגביל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים כדי להתמזג. לעבוד את החמאה עם האצבעות שלך עד התערובת היא גסה ולחה במקצת. החמאה לא צריכה להיות משולבת באופן מלא, אבל לא צריך להיות כל נתחים גדולים או. ברגע האחרון, להתמזג בעדינות עם השקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
11
להרכיב את הקרמבל: לסדר את הפרי בתבנית אפייה ולהפיץ את ציפוי באופן שווה על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מניחים את המנה במרכז התנור ואופים במשך 30 עד 35 דקות. הפרי צריך להיות רך מניב כאשר פירסינג עם קצה הסכין. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה. לגרר קצת גרידה מן הלימון על גבי הקרמבל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
מגישים עם סקופים של גלידת וניל עם כתום
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
14
מקשטים אם תרצה.
15
להביא 2 סירים קטנים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
16
באמצעות סכין קטנה, לקלף חתיכה אחת של העור סביב "קו המשווה" (מרכז) של כל תפוז. חתוך כל מרית עבה את החלק הפנימי של כל קליפה, דואג שהם נשארים בחתיכה אחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
17
זרוק את החזה לתוך הסיר הראשון ומרתיחים במשך 1 דקה. מסננים ושחרר אותם לסיר השני. מבשלים 1 דקה, מתח ומניח אותם בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
18
בסיר קטן שלישי, להביא את הסוכר, 2 כוסות מים וכורכום לרתיחה. הטביעו את התיבות הכתומות ומבשלים על אש גבוהה עד שהנוזל רותח. להפחית לרתיחה ומבשלים עד zests הם מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
19
הסר את התיבות על תבנית אפייה ולאפשר להם להתקרר שטוח.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

מרכיבים

4smallsאגסים anjou או Bosc, קלופים וקטנים חתוכים לקוביותאגסים anjou או Bosc, קלופים וקטנים חתוכים לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמוציות טריות (ארוזות מראש)חמוציות טריות (ארוזות מראש)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ זהב, כמו סירופ הזהב של ליילסירופ זהב, כמו סירופ הזהב של לייל1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון11 קילו קישואים,ג'ינג'ר קרקע (מיובש) ג'ינג'ר קרקע (מיובש)11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1למון, על ההבשלה בפסגה.למון, על ההבשלה בפסגה.1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידת תפוז טרייהגרידת תפוז טרייה8תפוזיםתפוזים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים מרוסקים, קלוייםשקדים מרוסקים, קלויים1צביטהצבוט כורכוםצבוט כורכום8(חוֹרֶף)מקל חמאה לא מלוחה, קוביותמקל חמאה לא מלוחה, קוביות8ריבס, קצוץ טרי או קפואגלידת וניל, להגשהגלידת וניל, להגשה