קרמל ים מצופה שוקולד
צריך מתאבן ללא גלוטן? קרמל ים מצופה שוקולד יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך שוקולד צ'יפס, חמאה, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'יפס עקף עם מלח ים, קרמל מלח ים, ו קרמל מלח ים (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של צלחת זכוכית 11x7 אינץ 'או מחבת עם לסכל, משאיר רדיד 1 אינץ' תלוי על 2 צדדים מנוגדים של מחבת; רדיד גריז עם חמאה.
בסיר 3 ליטר כבד, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום, 1/2 כפית מלח, סירופ תירס וחלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים 40 עד 50 דקות או עד 120° על מדחום ממתקים (שלב כדור חברה).
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
יוצקים למחבת. מקררים על 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל ושמן על 30 עד 40 שניות גבוהות, ערבוב כל 10 שניות, עד שוקולד נמס. באמצעות מרית, להפיץ שוקולד באופן שווה על פני שכבת קרמל.
מפזרים 1 כפית מלח. מקררים כ -30 דקות או עד שוקולד מוגדר.
הסר קרמל מתבנית אפייה למשטח חיתוך, באמצעות רדיד כדי להרים; לקלף רדיד אחורי.
חותכים ל 8 שורות על ידי 6 שורות. אחסן בטמפרטורת החדר.