קרמל-פיצה בגריל בצל וגורגונזולה
המתכון Caramelized-בצל ופיצה בגריל Gorgonzola יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, אגוזי מלך, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו קרמל-פיצה בגריל בצל וגורגונזולה, פיצה בקרמל בצל & Gorgonzola, ו בצל מקורמל-Gorgonzola פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/4 כוס שמן במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני נמוך עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל בצל עם מלח 1/2 כפית ופלפל 1/4 כפית, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
מעבירים לקערה קטנה ולשמור חם, מכוסה.
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם נמוך (חום בינוני לגז).
בצק למתוח לתוך בערך 12-על ידי 10 אינץ מלבן על תבנית אפייה גדולה מברשת עם 1 כף שמן.
הביאו בצק, בצל, גבינה, אגוזים, פטרוזיליה ושמן כפות שנותר לאזור הגריל.
מתלה גריל שמן, ואז לשים בצק, צד משומן למטה, על גריל מברשת העליון עם שמן כפות הנותרים. גריל, מכוסה, עד החלק התחתון הוא חום זהוב, 1 1/2 עד 3 דקות.
באמצעות מלקחיים, להחזיר את הקרום לסדין אפייה, הפיכת הקרום מעל (צד בגריל למעלה).
מפזרים באופן שווה בצל, גבינה, אגוזים ופטרוזיליה. החלק פיצה מן הסדין על הגריל ועל הגריל, מכוסה, עד החלק התחתון הוא חום זהוב גבינה נמסה חלקית, על 3 דקות.
העברה ללוח חיתוך לחתוך לחתיכות.
* אם אתה עושה את כל התפריט באמצעות גריל פחם, גחלים צריך להיות מתחדש לפני שאתה גריל העגל.* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, בקר gourmet.com לשיטה פנימית.* בצל יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר.* אגוזים ניתן קלוי 1 יום קדימה מקורר, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.