קרני שור בירה-בי-קיו
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 36%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. שור בקרניים מרטיני, שור דמים, ו קרני שקדים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים גריל. אם באמצעות פחם, בנק את פחם על 1 צד של גריל. אם משתמשים בכיריים גז, הדליקו רק מחצית מהגריל.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הסוכר, הכשות, השעורה המלוחה, הכמון, המלח הכשר, תיבול הצ ' ילי, הפלפל, מלח הסלרי והמלח המעושן. הניחו בצד.
בקערה גדולה להקציף 1 בקבוק בירה לאגר עם 2 כפות מתערובת התבלינים ושמן הזית. הניחו בצד.
בסיר מקציפים יחד את בקבוק הבירה הלאגר שנותר ואת רוטב הברביקיו לזיגוג בירה.
עבור "קרני שור", חתוך את העור והגידים סביב בסיס התוף. דחפו בשר עוף לכדור ויוצר צורה "דמוית סוכרייה". עוטפים את כדור בשר העוף ברצועת בייקון רגילה. אבטח את הבייקון לתוף על ידי שיפוד בעזרת קיסם שיניים.
מניחים את קרני השור בקערה של המרינדה ומקררים לפחות 1 שעה עד לילה.
הסר קרניים שור מן המרינדה.
מפזרים בנדיבות את תערובת התבלינים.
מניחים בצד העקיף (הלא מואר) של הגריל וסוגרים את המכסה.
מבשלים, הופכים מדי פעם, עד שמיצי עוף מתבהרים והבייקון פריך, בערך 30 עד 40 דקות.
לחנוק עם זיגוג בירה, גריל, מפנה לעתים קרובות, כדי קרמל בכל רחבי, על עוד 10 דקות.
הערה: מתכון זה מייצר יותר תערובת תבלינים שתזדקק לה, אך ישמור מספר חודשים בכלי אטום היטב במקום קריר ויבש. שאריות בירה זיגוג ישמור במקרר עד 1 שבוע.