קרפי פירות יער מעורבים עם מסקרפונה הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 162 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. צאו לחנות ואספו מרקרפונה, מיץ תפוזים, קמח ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פירות יער מעורבים ומסקרפונה בצק עלים לחם שטוח, קרפים מעורבים של גראנד מרנייה, ו קרפי מסקרפונה תות.
הוראות
1
לבלילה: מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את החלב, המים, הביצים, החמאה ותמצית הווניל, ומעבדים לתערובת אחידה. מניחים בצד למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספים
3
לפרי: בזמן שהבלילה נחה, גוף וחצה את התותים. זורקים עם אוכמניות, סוכר וליקר תפוזים, אם משתמשים, בקערה בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
חצי-חצי או קצפת, לא חובה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הקציפו את הגבינות עם הסוכר, גרידת התפוז והמיץ ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
גרידה כתומה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מחממים מחבת טפלון בגודל 6 אינץ ' או מחבת קרפ על אש בינונית עד שטיפת מים קופצת ורוחשת לזמן קצר על פני השטח לפני שהיא מתאדה. יוצקים במהירות כ -2 כפות בלילת קרפ ומערבלים אותה לציפוי המחבת באופן שווה. מבשלים עד שהבלילה מתייצבת, כ-30 שניות. הופכים את הקרפ ומבשלים את הצד השני עד שבקושי מזהיבים. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה, ערם את הקרפים בזמן שהם מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מניחים 1 כף ממלית הגבינה בפינה השמאלית התחתונה של כל קרפ. מקפלים קרפ במחצית, ואז חצי שוב לעשות משולש עם מילוי קצה. חזור על הפעולה עם שאר הקרפים והמילוי. ערמו קרפים מלאים בצורה מסודרת על מגש הגשה (או מחבת מלון). (ניתן להכין את הקרפים עד לנקודה זו יום קדימה, לכסות היטב בניילון ולקרר למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
קרפים
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
להגשה: מחממים תנור ל -250 מעלות צלזיוס מכסים קרפים בנייר כסף ומחממים בתנור עד לחימום, כ -10 דקות.