ניתן להכין את המתכון של קרקרים צדפות חריפים תוך כשעתיים ו-30 דקות . תמורת 62 אגורות למנה , תקבלו ארוחה קלה שמגישה 8. מנה אחת מכילה 355 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל מגורען, שמן קנולן, טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי צדפות או צדפה , טופו ממולא במחבת עם רוטב צדפות , ופצפוצי חומוס מרובי זרעים .
הוראות
1
מחממים תנור ל-300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים תבלינים יחד עם שמן וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
דַק-
3
מניחים קרקרים על תבנית מרופדת בנייר פרגמנט.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים מעל תערובת תבלינים.
5
מערבבים עד לציפוי טוב.
6
אופים 25 דקות, מעבירים את הקרקרים בעדינות בעזרת מרית באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים להתקרר על רשת. כאשר מתקרר לחלוטין, מאחסנים בכלי אטום.