קשרי פרמזן
זה עובד טוב כמו מתאבן. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 25%. מתכונים דומים: קשרי פרמזן, קשרי פרמזן קלים, ו קשרי פרמזן שום.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מערבבים שמן, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, אורגנו, אבקת שום ופלפל בקערה קטנה.
חותכים כל ביסקוויט לשניים; מגלגלים כל חלק לתוך חבל 6 אינץ ' ולקשור קשר רופף.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 6 עד 8 דקות. מיד מברשת עם תערובת פרמזן.
מגישים חם או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים
1קילוגרםעוגיות חמאה בקירור11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פטרוזיליה מיובשת11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1צביטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אורגנו מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות