ראגו נקניק טוסקני
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וקדמונית? ראגו נקניק טוסקני יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.7 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 444 קלוריות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין, שמן זית, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו נקניק טוסקני קרוקפוט וראגו שעועית לבנה עם ניוקי חמאה, שעועית טוסקנית בסמרטוט עגבניות קיצי,, ו סמרטוט נקניק ושומר. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הנקניקייה האיטלקית המתוקה והחמה עד להשחמה, כ -10 דקות. שוברים את הבשר להתפורר בזמן שהוא מתבשל. מערבבים פנימה את הבצל, הסלרי והשום; מבשלים ומערבבים עד שהבצל שקוף, בערך 8 דקות נוספות.
יוצקים את התערובת לתוך סיר איטי.
יוצקים יין אדום למחבת, ומערבבים להמסת פיסות הטעם החומות מתחתית המחבת.
יוצקים את היין לתוך סיר איטי.
מוסיפים את קוביות העגבניות, רוטב העגבניות והמלח לפי הטעם.
מכסים את הכיריים האיטיים, מוגדרים לנמוכים ומבשלים 5 שעות.
יוצקים את השמנת, מערבבים, מכסים ומבשלים עוד 1 שעה. התאימו שוב מלח במידת הצורך, והגישו.