ראשי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? הבית יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 615 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של Norecipes יש 24 אוהדים. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, בצלים בינוניים, ספריגסטימין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.
הוראות
חמישה שבועות לפני להפוך את choucroute (כרוב כבוש) עד 1 שבוע לפני להפוך את הנקניק ועשן.יומיים לפני לרפא את קצות הצלעות חזיר על ידי ערבוב המלח, סוכר וציפורן ולשפשף את התערובת לתוך הבשר. שים בשקית ziploc ומקרר עד מוכן לשימוש.יום של Choucroute Garnie
מחממים התנור ל 300 מעלות F. לשטוף את קצות צלעות נרפא.
חותכים את הקצוות השמנים את בייקון הלוח וקוצצים לתוך 1/4 " אלות עבות.
חותכים את שאר הבייקון לחצי לאורכו ולאחר מכן לחתוך לתוך 1/2 " מלבנים עבים. אתה צריך בסופו של דבר עם 8 חתיכות על 4 "x 1 1/2" x 1/2"
מוסיף את חתיכות קטנות של שומן חזיר לתנור הולנדי גדול על חום בינוני לדקלם קצת שומן.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון עד שהם רכים, חומים ומריחים מתוקים.
מוסיפים את היין, דבש, עלי דפנה, ערער, פלפל, קימל, ציפורן ותימין ואז מביאים לרתיחה.
מוסיפים חצי הכרוב כבוש ומערבבים לשלב. נסטלו את הצלעות לתוך הכרוב הכבוש יחד עם כמה חתיכות של בייקון גדול. תניח עוד כרוב כבוש ואז תניח את שאר הבייקון. מכסים עם הכרוב הנותר ואז שופכים על ציר העוף.מכסים במכסה ומעבירים לתנור.
אופים במשך כ 1 1/2 שעות ולאחר מכן להוסיף את צלע חזיר מעושן על גבי garnie choucroute. לכסות ולחזור לתנור עד צלעות החזיר מחוממות דרך ואת שאר הבשר הוא מזלג במכרז (כ -30 דקות נוספות)
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר של מים מלוחים בנדיבות ומרתיחים עד במכרז. כאשר תפוחי האדמה כמעט נעשה, להביא סיר קטן של מים לרתיחה חשופה ולהוסיף את הנקניקיות. לאפשר להם להתבשל עד שהם שמנמנים למעלה, ואז להסיר אותם מהמים.
מוסיף את הנקניקיות על גבי גארני choucroute ולחזור לתנור שנחשף במשך כמה דקות כדי לאפשר את עורות על הנקניקיות כדי crisp.To לשרת, להניח ערימה בריאה של choucroute על מגש ומכסה עם חתכים שונים של בשר. ואז להקיף עם תפוחי אדמה מבושלים ומקשטים עם משהו ירוק.