קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

רביולי דלעת

רביולי דלעת
רביולי דלעת עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, עטיפות וונטון, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רביולי דלעת עם פסטו זרעי דלעת, רביולי דלעת, ו רביולי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 כוס דלעת, 1/3 כוס פרמזן, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור. כפית על 2 כפיות תערובת דלעת למרכז של כל עטיפת וונטון. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים; להביא 2 צדדים מנוגדים יחד כדי ליצור משולש, צובט קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פרמזןפרמזן
דלעתדלעת
בצקבצק
מיםמים
מלחמלח
2
מניחים רביולי לסיר גדול של מים רותחים עם 1 כפית מלח; לבשל 7 דקות, ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מניחים 1/2 מרק כוס 1/2 כפות חמאה במחבת; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים רביולי, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
5
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה