קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

רביולי ריקוטה ואגוז עם ארוגולה

רביולי ריקוטה ואגוז עם ארוגולה
רביולי ריקוטן ואגוזי מלך עם ארוגולה הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 30. מנה אחת מכילה 113 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן זית, ריקוטה, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . עם ציון של 38% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: רביולי ארוגולה , רביולי עם ארוגולה ופקורינו , ורביולי עם ארוגולה ופקורינו .

הוראות

1
מערבבים את הקמח, החלמונים, השמן, 5 כפות מים ו-3/4 כפית מלח במעבד מזון עד שנוצר בצק.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
נותנים לבצק לנוח, עטוף בניילון, למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
חותכים את הבצק לרבעים ומפדרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מרדדים את הבצק במכונת פסטה על ההגדרה הרחבה ביותר 8 פעמים, מקפלים בצק בכל פעם ומקמחים בין לבין. ממשיכים לגלגל את הפסטה בהגדרות הצרות יותר, ללא קיפול, עד למצב השני הכי צר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
5
מניחים את הבצק על דלפק מקומח מכוסה במגבת. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
טוחנים 1/2 כוס אגוזי מלך, הריקוטה, גרידת הלימון ו-1/2 כפית כל מלח ופלפל במעבד מזון נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לפי עוגהלפי עוגה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מניחים 1 כפית מילוי במרחק של 1 1/2 אינץ' זה מזה לאורך 2 דפי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
8
מברישים את הקצוות ובין התלוליות במים, ולאחר מכן מעלים עלה פסטה נוסף, לוחצים מסביב למילוי כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9
קורצים רביולי מרובעים, כ-30, בעזרת סכין חדה ומעבירים למגבת מקומחת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מחממים את החמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה מתחילה להשחים, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השום, מיץ הלימון, 1 כוס אגוזי מלך הנותרים, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. שומרים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מרתיחים את הרביולי בסיר גדול עם מי מלח רותחים עד שהם רכים, כ-3 דקות. מעבירים בעדינות את הרביולי בעזרת כף מחוררת לקערה עם הרוטב, הארוגולה והפרמזן. מערבבים לאיחוד, ואז מחלקים בין צלחות הגשה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
רביולירביולי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.