קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות57
מגזין

רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל

רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל
רגל חזיר קלוי קובני: פרניל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 109 גרם חלבון 135 גרם של שומן, וסך הכל 1763 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 157 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא עלי אורגנו, מלח, רגל חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-45 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל, חזיר צלוי שום (פרניל), ו כריכי חזיר קלויים קובניים.

הוראות

1
מניחים את שיני השום על קרש חיתוך. חותכים את ציפורן חצי לאורכו ולאחר מכן לרסק עם הצד של סכין שף.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
2
מפזרים את המלח על השום וקוצצים ולמרוח את השום על קרש החיתוך עד שהוא עושה משחה. (זה יכול להיעשות גם באמצעות עלי מרגמה; לרסק את חצאי השום לפני הצבת אותם מרגמה.)
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיפים את האורגנו, קוצצים אותו לתוך רסק שום ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
4
שים את משחת השום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את האדובו, מוג ' ו, מיץ התפוזים והליים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
מערבבים היטב לשלב.
7
מניחים את החזיר במחבת צלייה באמצעות סכין חדה, להבקיע את פני השטח של הבשר דפוס crosshatch.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
יוצקים את המרינדה על החזיר, להיות בטוח שהוא מקבל לתוך החתכים וחודר הבשר. לכסות ולשרות במקרר לפחות 4 שעות או עד 1 יום במקרר, מכוסה ולהפוך אותו פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
9
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לחשוף את החזיר ולאפשר לבשר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
11
צולים את החזיר במשך 30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות F. וממשיכים לצלות עד שהבשר מתפרק ומד חום מיידי מגיע ל -160 מעלות F כאשר מוכנס לחלק העבה ביותר של החזיר. למרוח את המרינדה כל 30 דקות. זמן הצלייה הכולל יהיה כ 5 עד 5 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 עד 30 דקות, מכוסה באופן רופף עם רדיד, לפני חיתוך אותו לפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הערה: מתכון זה לאדובו הוא תיבול בסיסי עבור רבים מהמתכונים הלטיניים שלי. אתה יכול לעשות אצווה גדולה, לאחסן אותו במיכל אטום ולהשתמש בו כמחזק טעם במנות האהובות עליך.
מרכיבים שתצטרך
משפר טעםמשפר טעם
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
14
שלב את כל החומרים הנמדדים בצנצנת זכוכית קטנה עם מכסה אטום לרעוד להתמזג. לאחסן במקום קריר ויבש עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת achioteאבקת achiote1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח גסמלח גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי פטרוזיליה יבשיםפתיתי פטרוזיליה יבשים12שיני שוםשיני שום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1(חוֹרֶף)כמון טחוןכמון טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחנות-קנה רוטב Mojoחנות-קנה רוטב Mojo4ליים, juicedליים, juiced1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל לימוןפלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת בצל או פתיתיםאבקת בצל או פתיתים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש6sprigsעלי אורגנו טרייםעלי אורגנו טריים6קילוגרםרגל חזיר טרייה לגמרי.רגל חזיר טרייה לגמרי.1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים