קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

רגלי ברווז מבושלות איטיות בנמל עם סלריאק גראטן

רגלי ברווז מבושלות איטיות בנמל עם סלריאק גראטן
רגלי ברווז מבושלות איטיות בנמל עם סלריאק גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1098 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם רוזמרין sprig, חלב, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלריאק מבושל איטי עם חזיר וכתום, רגלי ברווז צלויות באיטיות, ו פסיון מבושל לאט, תפוחי אדמה ורודים אשוח וקרם סלרי.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את רגלי הברווז בתוך תבשיל flameproof להגדיר על חום בינוני. חום בכל מקום, ואז להסיר מן התבשיל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
3
יוצקים את כל אבל 1 כף של השומן, להשאיר יותר שומן במחבת אם אתה הכפלה או tripling (לשמור את השומן סחוט עבור roasties חג המולד שלך).
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הגזר והבצל לתבשיל ומבשלים 5-10 דקות או עד שמתחילים לקרמל. מערבבים את הקמח ומבשלים 1 דקות יותר. להחזיר את הברווז יחד עם שאר החומרים. להביא לרתיחה, ואז לכסות עם מכסה ולשים בתנור במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, להכין את gratin.
6
שים את החלב, שמנת, שום ורוזמרין במחבת להגדיר על אש נמוכה. מביאים לרתיחה עדינה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 30 דקות. גריז 2 ramekins (כ 8cm קוטר, 5cm עמוק). מסדרים את פרוסות הסלריאק ותפוחי האדמה ברמקינס, מתבל את השכבות תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
CeleriacCeleriac
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר את השום והרוזמרין מן החלב, לשפוך מעל הירקות, ואז נקודה עם חמאה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עם הברווז במשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ברווז שלםברווז שלם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
לאחר בישול, להסיר את הברווז ואת gratins מהתנור. כדי להקפיא את הברווז, מגניב, ואז לארוז לתוך מיכל מקפיא, דוחף את הברווז מתחת לרוטב. אם זה לא מכסה את זה, להניח סרט נצמדות על גבי. השתמש בתוך 2 חודשים. להפשיר במקרר, ואז לחמם בתבשיל ולהשלים מן הצעד
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להגדיל את התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
שים פחית כבדה על גבי כל מוקרם עטוף בנייר כסף ולעמוד על 15-20 דקות, או להירגע ככה עד הצורך. לאחר לחיצה, להפוך את gratins החוצה על מגש אפייה, מפזרים קצת פרמזן ואופים במשך 20 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
בינתיים, להסיר את רגלי הברווז מן התבשיל, מסננים את נוזל הבישול למחבת נקייה ומביאים לרתיחה מהירה. להפחית את הרוטב בחצי עד מעובה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיף את רגלי הברווז וחום דרך. שים רגל ברווז על כל צלחת עם קצת רוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מגישים עם gratins ו ירקות עונתיים.