, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם פלפל, יין, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו רגלי עוף מטוגנות עם יין אדום ועגבניות, ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות, ו רגלי הודו מטוגנות ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן עד מנצנץ. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים חצי למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להעביר את העוף השחום לצלחת ולחזור עם העוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
יוצקים את השומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך כ -10 שניות, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את השום, זנגביל, מקל קינמון, פלפל אדום מרוסק ועלי דפנה ומבשלים, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8
מוסיפים את היין ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את המניה והעגבניות עם המיצים שלהם ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף גדושה פלפל לבן
10
מוסיפים את העוף לרוטב יחד עם כל מיצים שנצברו ומבשלים על אש נמוכה, מסתובבים כמה פעמים, עד העוף מבושל דרך הרוטב הוא טעים, על 50 דקות. השליכו את מקל הקינמון ועלי המפרץ, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.