מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. זה עובד היטב כרוטב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72%. הציון הזה די טוב. נסו רוטב Fra Diavolo עם לינגוויני, שרימפס ו-Linguine Fra Diavolo, ומולים Fra Diavolo עם Linguine (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שום כתוש ו-2 כפות שמן זית בסיר גדול על אש בינונית עד שהשום מתחיל לבעבע. מערבבים פנימה עגבניות, פתיתי פלפל אדום, אורגנו, בזיליקום ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 30 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים את הלינגוויני ברתיחה עד שהוא רך אך יציב לביס, כ-11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש גבוהה. מערבבים פנימה שרימפס וסקלופ. מבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהשרימפס הופכים לורודים, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים מהאש.
5
מערבבים שרימפס, סקאלופ, מולים ופטרוזיליה לתערובת העגבניות. מבשלים עד שהרוטב מתחיל לבעבע והמולים נפתחים, כ-7 דקות.