רוטב אדום ג'נובזי
רוטב אדום ג'נובזה נטול גלוטן,, קטוגני רוטב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 70 גרם של שומן, וסך הכל 1051 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, evoo, בשר חזיר מתון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, Genovese Cannelloni, ו Trofie a La Genovese.
הוראות
מחממים את EVOO בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיף את pancetta ולרנדר עד שהוא מתחיל לפריך, ולאחר מכן להוסיף את החזיר ומערבבים דקה או 2 יותר.
מוסיפים את העגל ושוברים אותו להתפוררות בסדר, עד חום קל. לאחר מכן מוסיפים את השום, עלה דפנה ובצל, ומתבלים במלח ופלפל ומעט מוסקט.
תן את הבצל לבשל, מכוסה חלקית, במשך כמה דקות, ואז מערבבים את רסק העגבניות עד ריחני.
מוסיפים את היין והחום. לאחר מכן להוסיף את החלב, להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות 3 שעות.
מוסיפים מעט מלאי או מים בכל פעם שהרוטב סמיך מדי, עד 2 כוסות במהלך זמן הבישול. מגניב ומקרר או להקפיא לארוחת איפור מראש.
כדי לשרת, להרתיח את הפסטה במים מלוחים אל דנטה; להזמין 1 כוס מים עמילניים בישול ממש לפני ניקוז.
מוסיפים לרוטב, זורקים עם הפסטה וקצת גבינה ומגישים בקערות רדודות.