מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, רוטב קריאולי, ו רוטב קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל החומרים בתנור הולנדי גדול, ערבוב היטב. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. השתמש ברוטב לברביקיו בשר בקר, חזיר, או עוף.
ברביקיו ניתן לזווג עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. סנט פרנסיס הישן Vines זינפנדל עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.