קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב ברביקיו של Magpie

רוטב ברביקיו של Magpie
. אם יש לכם טפטוף בייקון, שום, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: רוטב המלפפון של Magpie, קני רוג'רס רוטב ברביקיו-בעוד הם לא יכולים להיות בסביבה יותר, אתה יכול לעשות רוטב ברביקיו בדיוק כמו שלהם, ו רוטב ברביקיו אני.

הוראות

1
מחממים את קותלי החזיר בסיר על אש בינונית. מבשלים את הבצל בטפטופי בייקון עד רך, כ 7 דקות. מערבבים את השום וג ' ינג ' ר. מבשלים ומערבבים עוד 30 שניות. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מערבבים יחד את הקטשופ, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, סוכר חום, חומץ בלסמי, מיץ לימון, רוטב צ 'יפוטלה, חרדל, פלפל צ' ילי טחון, מלח, כמון, כוסברה, ופפריקה בקערה. מערבבים רוטב לתוך תערובת הבצל, ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
כוסברה.כוסברה.
רוטב סויהרוטב סויה
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
כמוןכמון
בצלבצל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה