קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות24
מגזין

רוטב בשר איטלקי I

רוטב בשר איטלקי I
רוטב בשר איטלקי אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הרוטב שלך. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לך לחנות ותביא אורגנו, נקניק, בשר חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: רוטב בשר איטלקי, רוטב בשר איטלקי ופסטה, ו רוטב בשר איטלקי Herbed.

הוראות

1
בסיר גדול חום 2 כפות שמן זית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים בצל קצוץ ושני שליש שום פרוס.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
לטגן 5 דקות.
4
מוסיפים רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, מים ורסק עגבניות. מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
5
בינתיים, במחבת גדולה, חום שנותר 2 כפות של שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
לטגן הנותרים שום 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
7
מוסיפים נקניק וחום, כשלוש דקות בכל צד. לאחר בראונינג, לכסות ולהפחית את החום. מבשלים 10 דקות, להסיר מהחום, לחתוך נקניקיות לחצאים.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
8
מוסיפים לתערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
9
מבשלים חזיר על חום בינוני במחבת נקניק עד חום.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים לתערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
11
מוסיפים 3 כפות פטרוזיליה, רומנו, אורגנו, מלח ופלפל לרוטב עגבניות. המשך להתבשל על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת רומנוגבינת רומנו
12
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מכסים גיליון עוגיות בנייר אלומיניום. בקערה גדולה לשלב סינטה הקרקע, פירורי לחם, אבקת שום, פטרוזיליה הנותרים, פרמזן וביצים. טופס 1 כדורי אינץ ' ולמקם על גיליון עוגיות. מבשלים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתח בשר טחוןנתח בשר טחון
אבקת שוםאבקת שום
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
עוגיותעוגיות
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
13
מוסיפים כדורי בשר לרוטב. המשך לבשל רוטב במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
רוטברוטב
14
מגישים מעל פוזילי או רביולי.
מרכיבים שתצטרך
פוזילי.פוזילי.
רביולירביולי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.