רוטב גורגונזולה
רוטב גורגונזולה יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1217 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 127 גרם שומן. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח כשר, שמנת כבדה, גורגונזולה פירורית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו רוטב גורגונזולה, אספרגוס עם רוטב גורגונזולה, ו פסטה עם רוטב גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה מלאה בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה, ואז המשיכו לרתיחה במהירות במשך 45 עד 50 דקות, עד שהיא מסמיכה, כמו רוטב לבן, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את הגורגונזולה, הפרמזן, המלח, הפלפל והפטרוזיליה.
לטאטא במהירות עד הגבינות להמיס, ולאחר מכן לשרת. אם עליכם לחמם מחדש, חממו את הרוטב על אש נמוכה עד להמסה, ואז הקציפו במרץ עד שהרוטב מתאחד.