גשו לסופר וקנו קוביות מילוי, ציר עוף, קרביים עוף ועצם צוואר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו קיסר של אמא אנדרסון, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בסיר, מוסיפים את הקרביים, עצם הצוואר, בצל ומניה. מבשלים ומבשלים על נמוך במשך 20 דקות. זרוק את הבצל ועצם הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מלאי
עצם
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
2
הסר את הקרביים הנותרים וקצוץ.
3
למקם בחזרה במלאי ולהניח בצד. מסננים את הצדפות מעל סיר המלאי ומניחים בצד את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
בקערה גדולה, מערבבים את כל קוביות המילוי עם הפטרוזיליה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
פטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
במחבת מטוגנת על חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה, סלרי, בצל, מרווה, טימין ושום. מתבלים עם קמצוץ מלח וטחינה נחמדה של פלפל. מבשלים עד הבצלים והסלרי רכים, אבל השום אינו משחימים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סלרי
שום
בצל
פלפל
טימין
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר לקערת קוביות לחם. באותו מחבת, מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
צדפות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
7
לטגן עד שהקצוות מתחילים להתכרבל על הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
8
הסר את הקערה של קוביות מלית ומערבבים לשלב עם הכל.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
יוצקים את המניה על התערובת ומערבבים. זה רוטב רטוב, אז זה יהיה מאוד לח.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
10
יוצקים לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. לחץ למטה כדי להפוך אותו קומפקטי, ולאחר מכן לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
11
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להעלות את הטמפרטורה ל 400 מעלות F ואופים נחשפו עד חום זהוב על גבי, כ 15 דקות יותר.