קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב הצדפה של אמא אנדרסון

רוטב הצדפה של אמא אנדרסון
גשו לסופר וקנו קוביות מילוי, ציר עוף, קרביים עוף ועצם צוואר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו קיסר של אמא אנדרסון, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בסיר, מוסיפים את הקרביים, עצם הצוואר, בצל ומניה. מבשלים ומבשלים על נמוך במשך 20 דקות. זרוק את הבצל ועצם הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלאימלאי
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
הסר את הקרביים הנותרים וקצוץ.
3
למקם בחזרה במלאי ולהניח בצד. מסננים את הצדפות מעל סיר המלאי ומניחים בצד את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
בקערה גדולה, מערבבים את כל קוביות המילוי עם הפטרוזיליה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
במחבת מטוגנת על חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה, סלרי, בצל, מרווה, טימין ושום. מתבלים עם קמצוץ מלח וטחינה נחמדה של פלפל. מבשלים עד הבצלים והסלרי רכים, אבל השום אינו משחימים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
טימיןטימין
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר לקערת קוביות לחם. באותו מחבת, מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
צדפותצדפות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
7
לטגן עד שהקצוות מתחילים להתכרבל על הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
8
הסר את הקערה של קוביות מלית ומערבבים לשלב עם הכל.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
יוצקים את המניה על התערובת ומערבבים. זה רוטב רטוב, אז זה יהיה מאוד לח.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
10
יוצקים לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. לחץ למטה כדי להפוך אותו קומפקטי, ולאחר מכן לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להעלות את הטמפרטורה ל 400 מעלות F ואופים נחשפו עד חום זהוב על גבי, כ 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור