אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, רוטב ורדה יכול להיות מדהים ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 112 קלוריות. אם יש לכם בצל ירוק, מיץ לימון, תערובת גבינת פרמזן ורומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כרוטב במחיר סביר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 59%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: רוטב עגבניות צ'ילה ורדה (אקאן מדהים-רוטב), סלסה ורדה (רוטב ירוק), ו הליבוט צרוב ברוטב ורדה.
הוראות
1
מניחים את הבצל, השום וקליפת הלימון במעבד מזון; מכסים ודופקים עד לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים מחצית מהבזיליקום והפטרוזיליה; מכסים ומעבדים עד לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
מוסיפים את יתרת הבזיליקום והפטרוזיליה; קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מוסיפים את הזיתים, הצלפים, מיץ הלימון, פתיתי הפלפל והגבינה; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי העיבוד מוסיפים שמן בהדרגה בזרם יציב.