רוטב חיטה ודגנים מלוחים
אם יש לכם משמשים, פטרוזיליה, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פירות יער חיטה: רוטב חיטה קמוט, מאפינס מלוחים של צ'יק-חיטה חריפים, ו קרפים מלוחים ללא דגנים עם אספרגוס קלוי, תרד ופטה.
הוראות
בסיר גדול או בתנור הולנדי הקפיצו את הבצל, הסלרי, המשמשים והצימוקים בשרי וחמאה למשך 2 דקות או עד שהתאדות הנוזל. מערבבים פנימה את האורז, הבורגול והשעורה; מטגנים 3 דקות.
מוסיפים את המרק, תיבול העופות, המלוחים והמלח. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20-25 דקות או עד שהאורז רך. מערבבים פטרוזיליה.