קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב חיטה ודגנים מלוחים

רוטב חיטה ודגנים מלוחים
אם יש לכם משמשים, פטרוזיליה, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פירות יער חיטה: רוטב חיטה קמוט, מאפינס מלוחים של צ'יק-חיטה חריפים, ו קרפים מלוחים ללא דגנים עם אספרגוס קלוי, תרד ופטה.

הוראות

1
בסיר גדול או בתנור הולנדי הקפיצו את הבצל, הסלרי, המשמשים והצימוקים בשרי וחמאה למשך 2 דקות או עד שהתאדות הנוזל. מערבבים פנימה את האורז, הבורגול והשעורה; מטגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
צימוקיםצימוקים
שעורהשעורה
בורגולבורגול
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
שרי.שרי.
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את המרק, תיבול העופות, המלוחים והמלח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופותתיבול עופות
מרקמרק
מלחמלח
3
מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20-25 דקות או עד שהאורז רך. מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
אורזאורז