רוטב חריף חמוץ
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, שמן זית, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק חם וחמוץ, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את המרק או מים, רוטב סויה, סוכר, רוטב ווסטרשייר, ו קורנפלור, ערבוב כל הזמן עד קורנפלור מתמוסס.
מחממים ווק או מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השמן והחום למשך 30 שניות.
מוסיפים את ג ' ינג ' ר, פתיתי שום ופלפל ומערבבים עד ריחני, על 15 שניות.
מוסיפים את תערובת קורנפלור ומביאים לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים, עד הרוטב מתעבה מעט, על 1 1/2 דקות.