קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות40
ציון בריאות16
מגזין

רוטב נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז-לחם

רוטב נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז-לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז רוטב. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 125 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, פלפל, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו רוטב נקניק, תפוח וחמוציות, רוטב נקניק, תפוח ולחם שומר, ו רוטב לחם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מורחים את קוביות הלחם במחבת צלייה גדולה וטוסט במשך כ 15 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד יבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
במחבת גדולה ועמוקה, להמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיף את התפוחים, שאלוט, סלרי ומרווה ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים הם השחמה קלות כתמים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
מוסיפים את חתיכות נקניק ומבשלים על חום גבוה, לשבור אותם עם כפית, עד שהם השחמה מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
7
מוסיפים 3 כוסות של המניה ומרתיחים עד כמעט התאדה, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
8
מוסיפים את תערובת הנקניק ללחם יחד עם 3 כוסות המניה הנותרות. מערבבים עד לחלח באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
אחוז שומןאחוז שומן
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
9
להעביר את הרוטב לתבנית אפייה גדולה, חמאה ונקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מכסים את הרוטב בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
הסר את רדיד ואופים במשך 30 דקות יותר, עד ההלבשה הוא השחמה סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
תן מנוחה במשך 15 דקות לפני ההגשה.