רוטב עגבניות בסיסי (פומודורו)
אם יש לך גבינת גראנה פאדאנו, בזיליקום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב עגבניות פשוט / Sugo di Pomodoro Semplice, מעיים מזויפים ברוטב עגבניות: טריפה פינטן אל פומודורו, ו פרמזן בסיסי פומודורו.
הוראות
בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות. מערבבים בסוכר, ומתבלים במלח, לפי הטעם.
בינתיים, לבשל פסטה במים רותחים, מלוחים עד אל דנטה.
מגישים רוטב על פסטה חמה עם רסס של שמן זית, קמצוץ בזיליקום וגבינה.
תן לרוטב נוסף להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לאטום במיכלים אטומים. להכניס למקרר עד 1 שבוע להקפיא עד 1 חודש.