קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות49
מגזין

רוטב עגבניות בסיסי (פומודורו)

רוטב עגבניות בסיסי (פומודורו)
אם יש לך גבינת גראנה פאדאנו, בזיליקום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב עגבניות פשוט / Sugo di Pomodoro Semplice, מעיים מזויפים ברוטב עגבניות: טריפה פינטן אל פומודורו, ו פרמזן בסיסי פומודורו.

הוראות

1
בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות. מערבבים בסוכר, ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
בינתיים, לבשל פסטה במים רותחים, מלוחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
ניקוז.
6
מגישים רוטב על פסטה חמה עם רסס של שמן זית, קמצוץ בזיליקום וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
תן לרוטב נוסף להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לאטום במיכלים אטומים. להכניס למקרר עד 1 שבוע להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)