רוטב עגבניות טרי
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? רוטב עגבניות טרי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 53 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח כשר ופלפל טרי סדוק, שום, חומץ בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. נסו סלט עגבניות טרי עם רוטב עשבי תיבול, סלט תירס ועגבניות טרי עם רוטב בזיליקום בלסמי, ו שעועית ירוקה טרייה וסלט עגבניות עם רוטב שום שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה לא תגובתי, לטאטא יחד את השמן והחומץ עד בשילוב לחלוטין.
מוסיפים את השום, חצי העגבניות וחצי הטרגון. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים למעיל. כיסוי וצינה 6 שעות.
מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר ולהשליך את המוצקים. מערבבים את העגבניות שנותרו טרגון.
מגישים על פרוסות של עגבניות טריות.
BYOC: השתמש בעשב האהוב עליך כאן ולהתאים את הרוטב הזה לארוחה או את הטעמים האהובים על המשפחה שלך... קורנית טריה אורגנו, בזיליקום, שרביל, פטרוזיליה, הכל הולך! נסו להגיש רוטב מתוק וחריף זה נזרק עם תרד תינוק טרי, תערובת mesclun תינוק או אפילו חסה חמאה וגבינה כחולה.