רוטב פאדג'חם נטול גלוטן, ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו את ונילן חלץ, סוכר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, רוטב פאדג'חם, ו בורבון ומילקשייק שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שמנת, סוכר, קקאו, סירופ תירס, ומלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים רק עד הסוכר מומס לחלוטין, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולדים וניל ומערבבים עד שהשוקולד נמס והרוטב חלק לחלוטין. אם יש לך גושים, לחץ בעדינות ולמרוח אותם על החלק התחתון של המחבת עם מרית כפי שאתה מערבבים.