רוטב פאדג'חם קלאסי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 15 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוטב פאדג'חם קלאסי, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם.
הוראות
בסיר כבד קטן שלבו את השוקולד צ ' יפס, החלב וסירופ התירס. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהצ ' יפס נמס והתערובת חלקה.
מערבבים חמאה עד להמסה. מבשלים ומערבבים עוד 5 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.