רוטב פאן
צריך רוטב נטול לקטוז? רוטב פאן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 33 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שאריות מהמחבת, הפלפל, מרק העוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פאן הגרטי, פאן באניה, ו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק).
הוראות
כאשר טורקיה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להעביר אותו מגש גדול. כף 4 כפות של שומן מן הטפטוף במחבת צלייה לתוך סיר בינוני ולהניח בצד. זרוק כל שומן נוסף שנשאר במחבת הצלייה.
יוצקים את מרק העוף למחבת הצלייה ומניחים על אש בינונית-נמוכה. מערבבים כדי לשחרר את כל פיסות דבוקות למחבת; להסיר מן החום.
לטאטא את הקמח לתוך השומן בסיר, ולאחר מכן להוסיף את התוכן של מחבת צלייה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מתעבה רותחים, 5 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לזייף את זה...ולחסוך 15 דקות
פתח שני 12 גרם צנצנות רוטב טורקיה וחום עם 2 כפות ורמוט יבש.