קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות6
ציון בריאות48
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב פרסטו מרינרה

רוטב פרסטו מרינרה
רוטב פרסטו מרינרה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הרוטב שלך. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 23 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 531 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 27 דקות . גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 71% , המנה הזו די טובה. נסו רוטב מרינרה , רוטב מרינרה ורוטב מרינרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעבירים את העגבניות והנוזלים לקערה ומועכים בעדינות את העגבניות בידיים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיפים, כולל נוזליםעגבניות שזיפים, כולל נוזלים
ציוד שתשתמש בו
הצעות הגשה: סלט ולחם פריךהצעות הגשה: סלט ולחם פריך
2
מחממים את השמן בסיר, מכניסים לחום בינוני עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעות הגשה: סלט ירוק ולחם פריך.הצעות הגשה: סלט ירוק ולחם פריך.
ציוד שתשתמש בו
הצעות הגשה: סלט ירוק ולחם פריךהצעות הגשה: סלט ירוק ולחם פריך
3
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום אועלי בזיליקום או
6 עלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפוררים6 עלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפוררים
4
מוסיפים את העגבניות והנוזל, רוטב העגבניות, הבזיליקום, המלח ופתיתי הפלפל האדום, מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפוררעלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפורר
1 קילו לינגוויני, מבושל לפי הוראות האריזה1 קילו לינגוויני, מבושל לפי הוראות האריזה
לינגוויני, מבושל לפי הוראות האריזהלינגוויני, מבושל לפי הוראות האריזה
לוקטלי פקורינו רומנולוקטלי פקורינו רומנו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
בינתיים מבשלים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
מוסיפים רוטב ומערבבים לציפוי. מעל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
מגישים עם סלט ירוק ולחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
9
וריאציות: רוטב מרינרה פטריות: לאחר שהבצל והשום התרככו, מוסיפים 1/2 קילו פטריות טריות פרוסות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. המשך עם המתכון כמו לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
הוסף פחית טונה איטלקית אחת, ארוז בשמן, כולל שמן, לאחר שהרוטב רתח 10 דקות, ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2
רוטב מרינרה נקניקיות: לאחר שהבצל והשום התרככו, הוסיפו 1/2 קילו נקניק איטלקי מפורר (מתוק או חם) ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים עגבניות וממשיכים במתכון כמו לעיל.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ