רוטב פרסטו מרינרה
רוטב פרסטו מרינרה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הרוטב שלך. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 23 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 531 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 27 דקות . גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 71% , המנה הזו די טובה. נסו רוטב מרינרה , רוטב מרינרה ורוטב מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
מעבירים את העגבניות והנוזלים לקערה ומועכים בעדינות את העגבניות בידיים.
מחממים את השמן בסיר, מכניסים לחום בינוני עד שהוא חם.
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והנוזל, רוטב העגבניות, הבזיליקום, המלח ופתיתי הפלפל האדום, מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים רוטב ומערבבים לציפוי. מעל גבינה.
מגישים עם סלט ירוק ולחם פריך.
וריאציות: רוטב מרינרה פטריות: לאחר שהבצל והשום התרככו, מוסיפים 1/2 קילו פטריות טריות פרוסות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. המשך עם המתכון כמו לעיל.
הוסף פחית טונה איטלקית אחת, ארוז בשמן, כולל שמן, לאחר שהרוטב רתח 10 דקות, ומבשלים עוד 5 דקות.
רוטב מרינרה נקניקיות: לאחר שהבצל והשום התרככו, הוסיפו 1/2 קילו נקניק איטלקי מפורר (מתוק או חם) ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא כבר לא ורוד.
מוסיפים עגבניות וממשיכים במתכון כמו לעיל.