רוטב צדפות
רוטב צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 520 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ציר עוף, לחם תירס, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: רוטב צדפות, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
להכנת לחם התירס, שלבו את כל המרכיבים ושפכו לתבנית אפייה רדודה משומנת.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
כדי להפוך את ההלבשה, להתפורר פרוסות לחם לבן יבש, לחם תירס וקרקרים.
קולים סלרי קצוץ ובצל בחמאה עד לשקיפות, כ -5 עד 10 דקות.
יוצקים מעל תערובת לחם תירס.
מוסיפים ציר, מערבבים היטב ומוסיפים מלח, פלפל, מרווה ותיבול עופות.
מוסיפים ביצים טרופות ומערבבים היטב.