רוטב קלאסי
רוטב קלאסי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . אם יש לכם גזר, מלח, קרביים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: רוטב קלאסי, רוטב קלאסי, ו רוטב פאן קלאסי.
הוראות
לשטוף את הקרביים והצוואר; צינת הכבד אטום להוסיף מאוחר יותר, או לשמור לשימושים אחרים. במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב giblets, צוואר, בצל, גזר, סלרי, ו 1 כוס מים. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות. לחשוף; מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד הנוזל הוא התאדה ו giblets וירקות הם השחמה ולהתחיל לדבוק פאן, 15 עד 20 דקות יותר.
מוסיפים 1 מרק ליטר והפלפל למחבת; מערבבים כדי לגרד חתיכות השחמה חינם. לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד גיזארד הוא במכרז כאשר פירסינג, 1 עד 1 1/2 שעות. אם תרצה, מוסיפים כבד ומבשלים 10 דקות יותר.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה. אם תרצה, צוואר מילואים, קרביים, וכבד לרוטב; למשוך בשר מהצוואר דק קוצצים בשר צוואר, קרביים, וכבד. להיפטר מעצמות וירקות. למדוד את המניה טורקיה; במידת הצורך, להוסיף מרק עוף יותר לעשות 1 ליטר.
במחבת 5-6 ליטר unwashed, לשלב את מלאי טורקיה ליטר 1 בשר קצוץ צוואר, giblets, וכבד, אם שימוש.
כאשר טורקיה נעשית, להסיר את המדף ואת הציפור מן מחבת צלייה. לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
להוסיף 2 כוסות יותר מרק עוף למחבת צלייה ומערבבים על אש נמוכה כדי לגרד חתיכות השחמה חינם.
יוצקים תערובת, דרך מסננת בסדר אם תרצה, לתוך המניה טורקיה ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 1/2 כוס מים עד חלקה.
מוסיפים לתערובת המניה ומקציפים עד לרתיחה, 3 עד 5 דקות.