רוטב שוקולד מושלם הוא הטוב ביותר
גשו לסופר וקנו נקטר אגבה, מים, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 28%. מתכונים דומים: רוטב מרינרה מושלם, רוטב פיצה מושלם, ו רוטב בזיליקום מושלם.
הוראות
מניחים את הסוכר, מים, אבקת קקאו וצוף אגבה בסיר בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר את המחבת מחום בדיוק כמו התערובת מתחילה לרתוח; להוסיף שוקולד קצוץ, ערבוב עד נמס לחלוטין.בעוד הרוטב הוא עדיין חם ו pourable להעביר אותו דרך מסננת רשת בסדר כדי להסיר כל גושים. זה יכול לשמש באופן מיידי אם אתה רוצה רוטב pourable, או שאתה יכול לתת לו לשבת במשך כמה שעות כדי להתעבות.אחסן את רוטב השוקולד מכוסה ומקורר עד 10 ימים. לחמם בעדינות או להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.כמו זה: כמו טעינה...