רולאז' שקדים
אם יש לכם מלח, ביצים, ריבת דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Roulage שוקולד עם קרם בורבון, עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים, ו קרם שקדים טורט מסקרפונה עם חמאה חומה קראנץ שקדים.
הוראות
גריז 15 - x 10-x 1-inch ג ' לירול פאן; קו עם נייר שעווה. שמן ונייר שעווה קמח. מקציפים חלמונים בקערה גדולה עד עבה וחיוור.
להוסיף 1/2 כוס סוכר, להכות היטב. מערבבים 1/2 כפית וניל.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר הנותרים, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת חלמון ביצה.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח ושקדים טחונים; מקפלים לתערובת ביצים.
אופים ב 375 במשך 10 דקות.
לנפות 2 כפות אבקת סוכר ב 15-x 10 אינץ מלבן על מגבת. כאשר העוגה נעשית, מיד לשחרר מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על מגבת. לקלף נייר שעווה. החל בקצה הצר, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט; בואו להתקרר לחלוטין.
לנצח שמנת מתוקה, amaretto, ו 1/2 כפית וניל עד קצף; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר נשאר, להכות עד פסגות רכות טופס. מקפלים פנימה 1/2 כוס שקדים קצוצים. פרוס עוגה; להסיר מגבת.
עוגת מברשת עם 1/3 כוס ג ' לי.
מורחים תערובת קצפת על העוגה, משאיר שוליים 3/4 אינץ ' בקצוות; עוגת reroll.
מניחים על צלחת הגשה, צד התפר למטה.
מפזרים 1/2 שקדים כוס. כיסוי וצינה.