רוקפור-טרין אגוז עם סלט תפוחים
צריך מנה עיקרית צמחונית? טרין רוקפור-אגוז עם סלט תפוחים יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 542 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חרדל דיז'ון, קרם פרש, לחם פריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו סלט אנדיב, תפוח ואגוזים עם רוקפור, רוקפור וסלט אגוזים קלויים, ו עולש-אנדיב רוקפור וסלט אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט במשך כ 10 דקות, או עד השחמה קלה וריחני.
קו מחבת כיכר 7 על 5 אינץ 'עם ניילון נצמד, משאיר 3 אינץ' של overhang בכל רחבי. בקערה גדולה, לשבור את הרוקפור עם מזלג עד מעט עבה.
מוסיפים את האגוזים ואת frache crme ומערבבים ביסודיות. לגרד את התערובת לתוך מחבת כיכר להחליק את החלק העליון. מכסים בניילון הנצמד ושומרים במקרר עד מוצק מאוד, לפחות 6 שעות או לילה.
לקלף, הליבה דק לחתוך את התפוחים. בקערה בינונית, לזרוק את התפוחים עם 2 כפות של מיץ לימון. בקערה קטנה, לשלב את 2 כפיות הנותרים של מיץ לימון עם שמן זית, חרדל וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הויניגרט על התפוחים וזורקים היטב.
Unmold terrine Roquefort ולהשליך את עטיפת הפלסטיק. הפעל סכין דק מתחת למים חמים ולנגב אותו, ואז לחתוך את הטרין לפרוסות 3/4 אינץ ' עבה, שטיפה וייבוש הסכין לאחר כל חתך. מסדרים את הפרוסות על צלחות קטנות ומגישים עם סלט תפוח ולחם.
המלצה ליין: המלחות השולטת של הרוקפור וחוסר הזהירות של האגוזים מהווים ניגוד אידיאלי עבור Chteau Lafaurie-Peyraguey 1989
סאוטרנס או Chteau Sigalas Rabaud 1988