אם יש לכם שום, חצילים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille.
הוראות
1
מעיל מחבת רחבה גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את הבצלים עד שהם רכים מאוד ארומטיים אבל אין להם צבע, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כוס מים, צרור טימין ומתבלים במלח. מבשלים את העגבניות עד שהם הופכים pulpy מאוד התפרקו, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
5
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
6
מוסיפים את החצילים, קישואים וקישואים בקיץ, מתבלים במלח ומבשלים עד שהסקווש רך, 15 עד 20 דקות.