קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

ריבוליטה קון ורדור

ריבוליטה קון ורדור
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את ריבוליטה קון ורדור. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פנקטה, קישואים רזים, רוזמרין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מדהימה. נסו ריבוליטה קון ורדור, מרק טוסקני (ריבוליטה קון ורדור) רייצ'ל ריי, ו ירק אל פורנו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים סיר מרק על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים שמן וה פנצ ' טה או בייקון ומעבדים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים רוזמרין, השום, 3/4 מהבצל, הגזר והקישואים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מטגנים את הירקות 7 עד 8 דקות, ואז מוסיפים יין ומזלפים את הסיר. מערבבים פנימה את העגבניות והציר ומעלים את האש. כאשר המרק רותח, מצמצמים לרתיחה ומערבבים פנימה לחם ושעועית. ערמו את הירוקים לסיר ונבלו אותם למרק. מבשלים את הריבוליטה 5 עד 10 דקות, תוך ערבוב מרק כשהוא מתבשל עד שהוא מסמיך לעקביות צפופה דמוית תבשיל. כף עץ אמורה להיות מסוגלת לעמוד זקופה בסיר. מכבים את האש, מכוונים את התבלינים ומצקים לקערות רדודות. מעליו גבינה מגוררת, טפטוף נוסף של שמן זית כתית מעולה וכף בצל גולמי קצוץ דק שמור.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תבשילתבשיל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ירוקירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אחוז שומןאחוז שומן
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות