ריבועי ארטישוק אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ריבועי ארטישוק אפויים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, לחמניות ארוחת ערב סהר) בצק חלקה, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבועי ארטישוק, ריבועי ארטישוק, ו ריבועי ארטישוק של מיניון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 375°f. תרד לבשל במיקרוגל לפי הוראות על תיבת.
מסננים תרד במסננת; מגניב 5 דקות. בזהירות לסחוט עם מגבת נייר כדי לנקז היטב.
פרוש את שתי פחיות הבצק על משטח העבודה. אם משתמשים לחמניות סהר, להפריד לתוך 4 מלבנים ארוכים. אם משתמשים בדפי בצק, חותכים ל-4 מלבנים ארוכים.
מקום לרוחב במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'; לחץ על הבצק מעל התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים כדי ליצור קרום. לחץ בחוזקה על ניקובים כדי לאטום.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב בהיר. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים תרד, ארטישוקים, גבינה, מיונז, שמנת חמוצה ואבקת שום.
מורחים תערובת באופן שווה על קרום אפוי חלקית.
אופים 8 עד 10 דקות יותר או עד ציפוי חם.
חותכים לריבועים 1 1/2 אינץ'.