ריבועי ארטישוק אפויים
ריבועי ארטישוק אפויים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, רוטב לסלט, תרד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו ריבועי ארטישוק אפויים, ריבועי ארטישוק, ו ריבועי ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. לבשל תרד במיקרוגל לפי הוראות על תיבת.
מסננים תרד במסננת; מגניב 5 דקות. בזהירות לסחוט עם מגבת נייר כדי לנקז היטב.
פרוש את שתי פחיות הבצק על משטח העבודה. אם משתמשים לחמניות סהר, להפריד לתוך 4 מלבנים ארוכים. אם משתמשים בדפי בצק, חותכים ל-4 מלבנים ארוכים.
מקום לרוחב במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'; לחץ על הבצק מעל התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים כדי ליצור קרום. לחץ בחוזקה על ניקובים כדי לאטום.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב בהיר. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים תרד, ארטישוקים, גבינה, מיונז, שמנת חמוצה ואבקת שום.
מורחים תערובת באופן שווה על קרום אפוי חלקית.
אופים 8 עד 10 דקות יותר או עד ציפוי חם.
חותכים לריבועים 1 1/2 אינץ'.