ריבועי מרנג
ריבועי מרנג עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם קמח, אגוזי מלך, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מתכונים דומים: ריבועי מרנג אוכמניות קרמל מעורבלים, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו מרנג II.
הוראות
שמנת יחד חמאה או מרגרינה וסוכר.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת.
בקערה אחרת, לנפות קמח, מלח, ואבקת אפייה יחד. להתמזג תערובת מוקרם, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כפית וניל לבצק.
מורחים בצק ב 9 x 13 אינץ ' משומן תבנית אפייה, ומפזרים אגוזים קצוצים מעל.
בקערת ערבוב קטנה, להכות ביצה לבן עד נוקשה אבל לא יבש.
מוסיפים סוכר חום ו-1/2 כפית וניל ללבן הביצה המוקצף, ומכים ביסודיות.
מורחים מרנג על הבצק ואגוזים כבר במחבת.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 עד 30 דקות. מגניב, ולחתוך לסורגים.