ריבועי משמש שיבולת שועל אגוזים
צריכים ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? ריבועי משמש משיבולת שועל אגוזים יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-16 ומחירו 34 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-8 גרם שומן. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם מלח, שיבולת שועל מיושנת, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון ספונקולרי של 13%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ריבועי משמש משיבולת שועל, ריבועי עוגת גבינה אגוזים וריבועי כמהין שוקולד קינמון אגוזים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ' בעזרת ספריי בישול.
טוחנים אגוזי פקאן במעבד מזון עד שהם קצוצים גס, 3 עד 5 פעמים.
הוסף שיבולת שועל, קמח, סוכר חום, קינמון, סודה לשתייה ומלח; דופק 3 עד 4 פעמים.
מפזרים קוביות חמאה על החלק העליון של תערובת הקמח-שיבולת שועל. דופקים עד שהחמאה בגודל של אפונה קטנה, 3 עד 5 פעמים.
מורחים 1/2 מתערובת שיבולת השועל בתחתית תבנית האפייה המוכנה, תוך לחיצה קלה.
מורחים שימור משמש על תערובת שיבולת שועל עד 1/4 אינץ' מהקצה. משטחים את יתרת תערובת שיבולת השועל ולוחצים קלות כלפי מטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 35 עד 40 דקות. מצננים לפני החיתוך.