קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי שקדים אני

ריבועי שקדים אני
ריבועי שקדים אני לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 24 מנות עם 173 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. גשו לסופר וקנו קיצור, תמצית ונילן, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 14%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ריבועי שקדים השני, ריבועי תאנה ושקדים, ו ריבועי פטל-שקדים.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
להכנת קרום: בקערה גדולה, קיצור שמנת, סוכר לבן וסוכר חום. מפרידים ביצה ומקציפים פנימה חלמון ווניל תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לאט את הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קיצורקיצור
ונילוניל
קרםקרם
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
תערובת יהיה נוקשה.
4
לחץ בצק באופן שווה לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים 18 עד 20 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
ממיסים את השוקולד בסיר כפול על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
7
מורחים את השוקולד המומס על קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרוםקרום
8
מפזרים למעלה עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
9
מניחים להתקרר על רשת לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הקונצ 'רטו של מדיצ' י ארמט למברוסקו רג ' יאנו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.