ריבועי שקדים אני
ריבועי שקדים אני לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 24 מנות עם 173 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. גשו לסופר וקנו קיצור, תמצית ונילן, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 14%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ריבועי שקדים השני, ריבועי תאנה ושקדים, ו ריבועי פטל-שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
להכנת קרום: בקערה גדולה, קיצור שמנת, סוכר לבן וסוכר חום. מפרידים ביצה ומקציפים פנימה חלמון ווניל תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לאט את הקמח ומערבבים היטב.
לחץ בצק באופן שווה לתבנית אפייה.
אופים 18 עד 20 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.
ממיסים את השוקולד בסיר כפול על אש נמוכה.
מורחים את השוקולד המומס על קרום חם.
מניחים להתקרר על רשת לפני החיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הקונצ 'רטו של מדיצ' י ארמט למברוסקו רג ' יאנו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.